Ankara İl Koordinatörlüğü

IPARD II,103 ve 302 tedbirlerinin tanıtımı Beypazar’ı Kaymakamı, Belediye Başkanı, İlçe Tarım Müdürü,STK ve yöre halkının katılımıyla gerçekleştirildi.


    Beypazarı  İlçe Tarım Müdürü  Yavuz EKİNCİ ‘nin İl Koordinatörümüz  Dr. Burçak YÜKSEL ile görüşmesi neticesinde IPARD II ,103 ve 302 tedbirlerinde potansiyel başvuru sahipleri için  detaylı tanıtım yapılması planlandı ve ardından12 Ekim 2016’da toplantı gerçekleştirildi.
    Tanıtım toplantısında şehitlerimize saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesinin ardından açılış konuşmasını yapmak üzere Ankara İl Koordinatörü Dr. Burçak YÜKSEL davet edildi akabinde İlçe Kaymakamı Suat SEYİDOĞLU, Belediye Başkanı Tuncer KAPLAN, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz EKİNCİ konuşmasını yaptı.
    IPARD II, 103 ve 302 tedbirlerinin tanıtımı ve bilgilendirilmesi İletişim Uzmanı Selma TÜRKMEN ve Kıdemli Proje Başvuru Kabul Uzmanı Eren YANGIN tarafından gerçekleştirildi. Ayrıca Ankara Kalkınma Ajansı ‘ndan Proje Yönetim Birim Başkanı Zekayi EFEOĞLU tarafından ajansın hibe destekleri hakkında bilgi verildi.
    Geniş katılımcı kitlesinin yer aldığı toplantıda hibe desteklerinden nasıl daha verimli şekilde faydalanılabilir ve Kurumumuz başvuru çağrı ilanına çıktığında sunulan projelerde dikkate aldığımız sıralama kriterleri hakkında detaylı bilgi aktarımı yapıldı.




















 
    Cimer