Ankara İl Koordinatörlüğü

11 Ekim 2016 tarihinde Ankara İl Koordinatörlüğü binasında Aylık Paydaş toplantısı düzenlenmiştir.


    11 Ekim 2016 tarihinde Ankara İl Koordinatörlüğü binasında  Aylık Paydaş toplantısı düzenlenmiş olup İl Koordinatörümüz Dr. Burçak YÜKSEL tarafından toplantının açılış konuşması yapılmıştır.
     Aylık periyodlarda yapmış olduğumuz toplantılarımızın katılımcıları Ankara Ticaret Odasından Mehmet Suphi İnal( Projeler ve AB Müdür Yardımcısı), Özüm Akdere KÖŞKER (ATO-Uzman), Ulvi Çukur (Ankara Tarım İl Müdürlüğü-Mühendis), Mehmet AK (Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Yönetim Otoritesi), Ankara Kalkınma Ajansından Dr. Coşkun ŞERFOĞLU (İş Geliştirme ve Strateji Birim Başkanı ), İbrahim ERKAN( Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü ), Hande KARA (Yatırım Destek Ofisi Uzmanı),Tuğba SAVLI (İş Geliştirme ve Strateji Birimi Uzmanı)  katılmıştır.
       İletişim Uzmanı Selma TÜRKMEN tarafından katılımcılara IPARD II programı hakkında genel bilgi verilmiştir. Katılımcılar tarafından Kurumumuzun yürüttüğü programın kendi üyelerine ve potansiyel faydalanıcılara nasıl katkı sağlayacağı konuşulmuş olup İl Koordinatörlüğümüzün şuana kadar vermiş olduğu destekler ve ilçelere dağılımı yönünde paylaşımlarda bulunulmuştur. Hali hazırda yeni uygulanmaya başlanılacak olan LEADER tedbiri hakkında bilgi verilmiş olup pilot 10 il içerisinde yer aldığımız ve nasıl bir yöntem izleneceği hakkında açıklamalarda bulunulmuştur.

 
    Cimer