Ankara İl Koordinatörlüğü

20.12.2016 tarihinde İl Koordinatörlüğümüzü Prof. Dr. Bülent GÜLÇUBUK ve Yüksek Lisans öğrencileri ziyaret etti.


    20 Aralık 2016 Salı günü Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi bölümü akademisyenlerinden değerli hocamız Prof. Dr. Bülent GÜLÇUBUK ve yüksek lisans öğrencileri ile birlikte Ankara İl Koordinatörlüğümüz toplantı salonunda Koordinatörümüz Dr. Burçak YÜKSEL eşliğinde kurumumuzu ve işleyişimizi anlattık.
    Koordinatörümüz Dr. Burçak YÜKSEL tarafından öncelikle kurumumuzun tarihçesi geçirmiş olduğu akreditasyon süreçleri yaptığımız iş ve işlemler hakkında bilgilendirme yapıldı. İletişim uzmanı Selma TÜRKMEN tarafından IPARD II kapsamında açılan yeni sektörler ve hali hazırda devam eden tedbirlerimizin neler olduğu, destek kapsamları, genel uygunluk kriterleri, tedbire özel uygunluk kriterleri ve başvuru koşulları hakkında sunum yapılarak bilgilendirmede bulunuldu.
   Tanıtıma katılan yüksek lisans öğrencileri tarafından Kurumun geri alım süreçleri ve hibelerin doğru kaynaklara ulaşıp ulaşmadığı konusunda sorular yöneltildi ve görüş alışverişinde bulunuldu. Uzmanlık alanı Tarımsal ve Kırsal Kalkınma olan Hocamız Prof. Dr. Bülent GÜLÇUBUK kırsal alan yatırımları hakkında bulunduğu çalıştaylarda nelere dikkat edildiği ve sektör analizleri konusunda açıklamalarda bulundu. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak toplantı nihayetlendirildi. Ankara İl Koordinatörlüğü olarak değerli hocamıza ve öğrencilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.






    Cimer