Ankara İl Koordinatörlüğü

IPARD II 2. Çağrı İlanı MÜSİAD toplantısı gerçekleştirildi.


TKDK Ankara İl Koordinatörlüğü, MÜSİAD Ankara Şube Başkan Yardımcısı  Bahattin MERAL , MÜSİAD Üyeleri ve Destek Hizmetleri Genel Koordinatörü ve Ankara İl Koordinatörü Ülkü ALTUNDİŞ YILDIZ’ın yanı sıra Ankara İl Koordinatörlüğü Proje Birimi Uzmanlarının katılımıyla 103 sektörü özelindeIPARD II 2. Başvuru çağrı ilanı toplantısını gerçekleştirdi.
Açılış konuşmasını MÜSİAD Ankara Şube Başkan Yardımcısı  Bahattin MERAL yapmıştır. MERAL yaptığı konuşmada TKDK’nın ülke tarımına yapmış olduğu katkılardan bahsederek kurumumuzun vermiş olduğu desteklerin önemini vurgulamıştır.
Destek Hizmetleri Genel Koordinatörü ve Ankara İl Koordinatörü Ülkü ALTUNDİŞ YILDIZ toplantıda değerli katılımcılara IPARD I’de vermiş olduğumuz desteklerden ve başkentimize kazandırdıklarından kısaca   bahsederek bundan sonrası için IPARD II ‘ de neler yapılabileceğine değinmiştir.
Ankara İl Koordinatörlüğü İletişim Uzmanı Selma TÜRKMEN’in moderatörlüğünde devam eden toplantıda 103 sektörü kapsamında çıkmış olduğumuz  IPARD II 2. Çağrı ilanı genel bilgilendirmesi Ahmet Bircan Şahin,  alt sektörlerini ve başvuru koşulları için ise Kıdemli Uzman Hilal BULUT , Kıdemli Uzman Meryem Şeyma KIYMAZ,   teknik bilgilendirme Yerinde Kontrol Uzmanı Gürsel GÜR tarafından yapılmıştır. Toplantı soru ve cevap bölümünün ardından sona erdi. 






















    Cimer