Ankara İl Koordinatörlüğü

Haftalık İşletme Ziyaretlerimiz Kalecik İlçemizle Devam Ediyor..


   Ankara İl Koordinatörü Sayın Güzin Oyman, Yerinde Kontrol Birim Amiri Emin Emre Önder ve İletişim Uzmanı Selma Türkmen ile beraber Kalecik İlçesindeki IPARD programı kapsamındaki yatırımlarımızı yerinde inceledik. Kalecik İlçemizde önce İlçe Tarım Müdürü Sayın Ayşe Çırak’ı akabinde ilçe Kaymamı Sayın Abdullah Abid ÖZTOPRAK’ı makamında ziyaret ettik. Sayın Kaymakamın ve İlçe Tarım Müdürünün de eşlik ettiği saha ziyaretlerimizi gerçekleştirdik.
   Kalecik İlçesinde bulunan keçi sütü üzerine yatırımını gerçekleştiren “ Kalecik Ziraat İşletmesi Tarım Ürünleri San. Ve Tic. Ltd. Şti.” nin yatırımını yerinde inceleyen Sayın Oyman ilçeye kazandırılan işletmenin potansiyelinin daha artarak kullanılmasının ilçede yaşayan insanlar üzerine ve ilçe ekonomisi üzerine olabilecek olumlu katkılarını dile getirdi.
İkinci saha ziyareti olarak gerçekleştirdiğimiz 101-1. Süt Üreten Tarımsal İşletme yatırımları arasında yer alan Özlem GÖKGÖZ isimli işletme ziyaretimizde Avrupa Standartlarını yakalamış son teknoloji ile donatılmış işletmeyi ilçeye kazandırmanın verdiği haklı mutluluğunu yaşadık.
  İşletme ziyaretlerinde bizleri refakatleri ile onurlandıran Sayın kaymakamımız Abdullah Abid ÖZTOPRAK’a ve İlçe Tarım Müdürü Sayın Ayşe Çırak’a teşekkür ederiz. Ankara İl Koordinatörlüğü olarak her hafta ilçelerimizdeki yatırımlarımızı ziyaret ederek sahada olmaya devam edeceğiz.

























    Cimer