Ankara İl Koordinatörlüğü

Sözleşme İmzalama Törenimize Ak Parti Ankara Vekilimiz de Katıldı…


    Ankara İl Koordinatörlüğü olarak Üçüncü Başvuru Çağrı İlanı kapsamında teslim edilen projelerin incelemesi tamamlanmasının ardından başvuru sahiplerimizin sözleşmelerini imzaladık. Yatırım değeri 14 milyonu bulan projelerimizin sözleşme imzalama törenine Ak Parti Ankara Milletvekili Sayın Emrullah İşler, Proje Hizmetleri Genel Koordinatörü Sayın Şerife Kontoğlu, Beypazarı İlçe Tarım Müdürü Yavuz Ekici, sözleşme sahipleri ve Ankara İl Koordinatörlüğü personelleri katılmıştır.
   Açılış konuşmasını yapan İl Koordinatörü Sayın Güzin Oyman; öncelikle konuklara geldikleri için teşekkür ederek emeği geçen herkesi tebrik etti. Konuşmasına “Başkentimize bu değerli projeleri kazandırmanın ve bunların yatırıma ve artan istihdama katkı sağlanmasının haklı gururunu yaşıyoruz.” diyerek devam etti. Ayrıca tasarruf tedbirleri kapsamında mütevazı bir tören gerçekleştirdiklerini dile getirdi.
   Ak Parti Ankara Milletvekili Sayın Emrullah İşler tarımsal alanda AB standartlarında kurulacak bu işletmelerin Ankara Vekili ve temsil ettiği il sınırları içerisinde yer alacak olmasından dolayı gururunu duyduğunu ayrıca 42 il içerisinde en çok proje yapan ve bütçe kullanan il olmasının dan dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi. Böyle güzel işlere imza attığı için Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nu ayrıca tebrik ettiğini belirtti.
    Sözleşme imzalama töreni başvuru sahiplerine sözleşmelerinin verilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle tamamlandı.
















    Cimer