Ankara İl Koordinatörlüğü

Polatlı İlçemizde TKDK Hibe Desteğiyle Kurulan işletmelere Ziyaret..


    Ankara Milletvekilimiz Sn. Ali İhsan ARSLAN, Proje Hizmetleri Genel Koordinatörümüz Sn. Salih ARIKAN, Ankara İl Koordinatörümüz Sn. Güzin OYMAN ve Polatlı Kaymakamı Sn. Nedim TUNCER, Yerinde Kontrol Birim Amiri Sn. Cumhur Öztürk SALAN, Polatlı Tarım İlçe Müdürlüğü yetkilileri ile çeşitli kurum ve kuruluşlardan katılımcılarla birlikte, IPARD Programı kapsamında desteklenen işletmeler ziyaret edildi.
 
   Ziyaret esnasında, Egemer Tarım, Eflin Hayvancılık ve Peker Kardeşler Hayvancılığın İşletme sahiplerinin sektöre yönelik fikir ve önerileri ile vatandaşların isteklerinin Sn. Milletvekilimiz Ali İhsan ARSLAN ve hazirun tarafından dikkatle dinlendi. Proje Hizmetleri Genel Koordinatörümüz ve İl Koordinatörümüz tarafından projelere ait yatırım maliyetleri kapasiteleri ile üretim hatları ve yetiştiriciliği yapılan tarımsal yapılar hakkında detaylı bilgiler verildi.
 
    TKDK ile Polatlı’ da hayat bulan 150 milyon TL ‘lik yatırım tutarına sahip 144 proje hakkında bilgi verilirken, Polatlı’nın tarım ve hayvancılık açısından Ülkemizde marka şehirler arasında olması hasebiyle TKDK yetkililerince IPARD hibelerinden faydalanılması için yerel yöneticiler nezdinde vatandaşlara çağrıda bulunuldu.











    Cimer