Ankara İl Koordinatörlüğü

İl Koordinatörümüz Beypazarı İlçesinde Proje Ziyaretlerinde Bulundu


                Ankara İl Koordinatörü Ülkü Altundiş Yıldız Beypazarı ilçe Kaymakamı Kadir Ekinci’yi ,  Beypazarı İlçe Tarım Müdürü Yavuz Ekinci ve İlçe Ziraat Odası Başkanı Mustafa ATEŞ ‘i makamında ziyaret etti. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Ankara İl Koordinatörlüğü olarak Beypazarı ilçesindeki yatırımlar hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.Kurumumuzun çıkmayı planladığı IPARD II 3. Çağrı ilanı ile ilgili bilgi verildi, ayrıca ilçe potansiyeline göre çağrı ilanı kapsamında desteklenebilecek yatırımlar hakkında konuşuldu.
                Beypazarı İlçemizde Ankara İl Koordinatörlüğünce Kırsal Turizm kapsamında desteklenmiş olan “Yaşayan Köy” işletmesi ziyaret edildi. Proje sahibi aynı zamanda kadın  girişimci olan Zehra Sema Demir ve eşi Harun Demir ‘den işletmenin bütün detayları hakkında bilgi alındı.Ankara İl Koordinatörlüğü olarak böyle bir işletmeye destek vermiş olmanın haklı gururunu yaşadık.
                İl Koordintörümüz, Beypazarı ilçesinin yöresel ürünler kapsamında cevizli sucuk ve pestil işi yapan işletmesine ziyarette bulunarak modernizasyon kapsamında yatırımın nasıl değerlendirilebileceği hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.
               302 sektörü Kırsal Turizm alanında mevcut işletmelerden başvurmak isteyen yatırımcılara  çağrı ilanını nasıl değerlendirebilecekleri konusunda bilgi verildi. 

























    Cimer