Ankara İl Koordinatörlüğü

Haftalık İşletme Ziyaretlerimiz Elmadağ İlçemizle Devam Ediyor..


            Ankara İl Koordinatörü Sayın Güzin Oyman, Yerinde Kontrol Birim Amiri Emin Emre Önder ve İletişim Uzmanı Mehmet AKIN ile beraber Elmadağ İlçesindeki IPARD programı kapsamındaki yatırımlarımızı yerinde inceledik. Elmadağ İlçemizde önce İlçe Tarım Müdürü Sayın Alpaslan KENGER’i akabinde ilçe Kaymamı Sayın Turgay ÜNSAL’ı ve İlçe Belediye Başkanı Sayın Gazi ŞAHİN’i makamında ziyaret ettik.
           Elmadağ İlçesinde bulunan Kırmızı Et Üretimi üzerine yatırımını gerçekleştiren “Yusuf Akbulut İşletmesi ” nin ve Süt Üretimi üzerine yatırımını gerçekleştiren ‘’ Yeni Talya Hayvancılık İşletmesi’’ yatırımlarını yerinde inceleyen Sayın Oyman ilçeye kazandırılan işletmelerin potansiyellerinin artarak kullanılmasının ilçede yaşayan insanlar üzerine ve ilçe ekonomisi üzerine olabilecek olumlu katkılarını dile getirdi.
          İşletme ziyaretlerinde bizleri refakatleri ile onurlandıran  İlçe Tarım ve Orman Müdürü Sayın Alpaslan KENGER’e  teşekkür ederiz. Ankara İl Koordinatörlüğü olarak her hafta ilçelerimizdeki yatırımlarımızı ziyaret ederek sahada olmaya devam edeceğiz.














 
    Cimer