Ankara İl Koordinatörlüğü

Tarım-Çevre, İklim ve Organik Tarım Tedbiri İçin Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı Düzenledik.


       Ankara İl Koordinatörlüğü olarak IPARD II 4. Çağrı İlanı Kapsamında çıkmış olduğumuz Tarım-Çevre, İklim ve Organik Tarım Tedbiri için yapmış olduğumuz tanıtım ve bilgilendirme toplantısına Beypazar’lı çiftçilerimiz yoğun ilgi gösterdi.
        Beypazarı halkevinde yapmış olduğumuz toplantıya İlçe Kaymakamı Kadir Ekinci, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Ankara İl Tarım  ve Orman Müdür Yardımcısı Ali Yalçın, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Mezarlıklar Şube Müdürü Mevlüt Oğuz köy  muhtarları ve çiftçilerimiz katılım sağladı. Tanıtım ve bilgilendirme toplantısı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ekici’nin açılış konuşması yapması ile başladı. İlçe Kaymakamı Kadir Ekinci’nin konuşmasının ardından İl Koordinatörü Güzin Oyman tarafından tedbire dair sunum yapıldı.
          Çiftçilerimize Tarım-Çevre, İklim ve Organik Tarım Tedbirine nasıl başvuracakları, nasıl uygulayabilecekleri, kontrol aşamaları detaylı bir şekilde anlatıldı. İl Koordinatörlüğü uzmanlarınca çiftçilerimizin soruları cevaplandırıldı.1 milyon 600 bin avroluk hibenin Beypazar’lı çiftçilerimize katkı sağlaması ve desteğin ilçeye kazandırılması için işbirlikçi yaklaşımlarından dolayı İlçe kaymakamına, belediye başkanına, tarım ilçe müdürüne ve ziraat odasına teşekkür ederiz.

















    Cimer