Ankara İl Koordinatörlüğü

2018 4.ARMASAD Fuarına Katılım Sağladık...


   ARMASAD tarafından  (Arıcılık Malzemeleri ve Arı Ürünleri Sanayicileri Derneği) 2018 4.ARMASAD arıcılık fuarı Ankara’da düzenlendi. 16-18 Kasım 2018 tarihleri arasında Ankara Anfa Altınpark ‘da gerçekleştirilen fuara Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Ankara İl Koordinatörlüğü olarak katılım sağladık.
   4.ARMASAD fuarında arı yetiştiriciliği birliği bal üreticileri, bal ticaretiyle uğraşanlar, tedarikçiler, kamu ve özel sektör kuruluşları yer aldı. Arı yetiştiriciliğini ve bal üretimini geliştirmek, piyasada bal üreticilerinin markalaşmasını sağlamak amaçları taşıyan fuarda bal, bal mumu, propolis, polen, arı sütü, arı zehri, ana arı, arıcılık malzemeleri, arı ilaçları ve baldan üretilen ürünler sergilendi.
   Fuar açılışında TBMM İdare Amiri Ankara Milletvekili Orhan Yeğin, Tarım ve Orman Eski Bakanı Hüsnü Yusuf Gökay, BBP Genel Partisi Mustafa Destici, Ankara İl Koordinatörü Güzin Oyman, ANFA Genel Müdürü Orhan Kaya, Hayvancılık ve Su Ürünleri Araştırma Daire Başkanı Dr. Ali Ayar yer aldı.
   Altınpark ANFA Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşen ve üç gün süren fuarda standımıza yoğun ilgi vardı. Katılımcıların ve ziyaretçilerin ilgi odağı olduğu TKDK standına gelenlerin soruları İl Koordinatörlüğümüz uzmanlarınca içtenlikle cevaplandırıldı.

















 
    Cimer